Skiskole i Åre

Børn på skiskole

Når du tager på skiferie til Åre, kan det være en god ide at få opfrisket eller finpudset sine teknikker hos en skilærer. Uanset om du er en rutineret skiløber eller nybegynder, kan det stort set altid betale sig at få en privatlektion eller to. Fordelen ved at tage på skiferie til Åre i Sverige er, at skilærerne snakker svensk, hvorfor sprogbarrieren som regel ikke er det største problem, som det mange gange kan være i f.eks. Østrig, Frankrig eller Italien. De fleste skilærere i Åre tilbringer op til 130 dage på ski og har derfor stor erfaring med området og teknikkerne. 

Uanset dit niveau vil der være et hold, der passer til dine behov og ønsker. Du kan for eksempel vælge mellem den traditionelle skiskole eller lære at stå på off-piste. På en gruppeskiskole lærer du ikke blot de rigtige teknikker, men har også mulighed for at skabe nye bekendtskaber og fantastiske oplevelser sammen med dem, du holder af. 

Gruppeundervisning

Lær at stå på ski i grupper og få en helt fantastisk oplevelse samtidig med, at du lærer nye mennesker at kende!

Børnegrupper
I børnegrupperne lærer de yngste hurtigt de helt rigtige teknikker til at blive en habil skiløber. Jo før de starter med at komme på skiskole, desto hurtigere lærer de det. For børnene er der forskellige grupper, man bliver inddelt efter (efter alder og niveau). Børnegrupperne er for børn mellem 3 og 9 år. 

Snöflingeklubben
For de helt små er der Snöflingeklubben i Åre Björnen, hvor der hver dag bliver leget med forskellige aktiviteter. Aldersgrænsen er her 3-5 år, og der snakkes både engelsk og svensk. Du finder Snöflingeklubben ved Skiskolens samlingssted ved Lokattsliften i Åre Björnen. 

Ungdomsgrupperne
Ungdomsgrupperne er fra unge mellem 10-15 år og er et rigtig godt sted for unge at få nye venskaber. Her hedder kurserne grøn, blå og rød. 

Voksengrupperne
De voksne skal heller ikke blive snydt for at finpudse deres teknikker. I Åre er man voksen, fra man er fyldt 16 år, og her hedder kurserne ligeledes grøn, blå og rød.

Privatlektioner

Undersøgelser har vist, at voksne, der hyrer en privatinstruktør, er meget mere tilfredse med deres ferie, end dem der ikke gør. Er du nybegynder, kan det være en fordel for dig at hyre en privatinstruktør fremfor at tage gruppeundervisning. Kloge hoveder har regnet ud, at mennesket har brug for at udføre en bevægelse 1300 gange, inden det bliver en vane. Med en privat skiinstruktør er processen meget hurtigere, da der udelukkende bliver fokuseret på dig og dit skiløb, og hvordan du bedst og hurtigst udvikler dit talent. Det er muligt at hyre en privat skiinstruktør inden for alpin, snowboard og telemark.

Snowboard

Snowboard er i de senere år blevet populært, især blandt unge, ligesom twin tip ski og freestyle er blevet in. Mange tror, at snowboard udelukkende handler om at køre ned ad bakken og svinge til højre og venstre, men er så meget mere! Der tilbydes snowboard lektioner i 3 kategorier: Grøn – Niveau 1, Blå – Niveau 2, Rød – Niveau 3.