Børnenes Åre

For børn i Åre

Åre er et skisportssted med trygge, sjove og behagelige rammer for familiens yngste. Der er de bedste forudsætninger for, at børn får en fantastisk oplevelse på ski i Åre, og så er det et ideelt sted at starte sin karriere på ski. I Åres store skiområde finder du op til flere børneområder. Der er derfor med garanti et område for alle børn. Der er desuden masser af sjove aktiviteter at give sig med uden ski, som børnene vil kunne more sig med, når benene er trætte og ømme. Åre har flere fordele til børnene, når I skal som familie på ski, som I kan læse om hos Alltime Travel og Skiferie.dk.

Åre, Bjørnen

Björnen er Åres store børneområde, hvor du finder lidt ekstra godt til børnene. De har deres egen Fun Park og et spændende system af spor gennem skoven. I eventyrskoven kan børnene nemlig følge en bjørnefamilie, som er på skiferie. Langs sporene i skoven er der forskellige legestationer, man kan stoppe ved. Der er rullebånd og tallerkenlifte, og i nærheden af børneområdet er der både varmestue, café, solterrasse, toiletter mm. Midt i det hele finder du ligeledes Børnene Hus, som er en slags børnehave. Her er det muligt at få passet dine børn, hvis du skulle have brug for 1 time på pisten alene. Børnene har ligeledes deres helt egen afterski, hvor de kan hygge sig med jævnaldrende og runde dagen af på bedste vis.

Husk, at alle børn under 6 år, der kører med hjelm får gratis liftkort!

Mød snemanden Valle

I børneområdet, Björnen, kan de små møde snemanden Valle flere gange om ugen. De kan stå på ski med Valle og more sig med familien til Valles show. På Valles torv ligger både Valles musikstudie, værksted og scene, og her kan børnene også komme til afterski.
Valle vil med garanti være med til at skabe en mindeværdig skiferie for familiens mindste.