Med tog til Åre

Toget til Åre

En hyggelig og behagelig måde at komme til Åre på

At tage toget til Åre er en hyggelig måde at kickstarte skiferien på. Det er både nemt og bekvemt at tage toget til Åre! Du skal ikke bekymre dig om at være træt og uoplagt, når du ankommer til skidestinationen. Toget har gode sovefaciliteter, hvor I kan få en god nats søvn i toget. På den måde er hele familien friske til skiløb på ankomstdagen. Ligesom når du vælger at køre selv, starter skiferien til Åre, idet du stiger ind i toget. I stedet for at skulle holde dig vågen i en bil og koncentrere dig om at køre, har du mulighed for at hygge dig med familien med spisning og spil. I kan kigge ud af vinduerne og betragte, hvordan landskabet transformerer sig til et smukt vinterlandskab med bjerge i horisonten. Tog til Åre er nemt og simpelt, og du har mere energi, der kan bruges på pisterne.

Kontakt os for spørgsmål

Vælger du at tage toget, kan du bestille togtransfer fra stationen til boligen. Ønsker I mere information om togtransfer eller har spørgsmål til faciliteterne i toget til Åre, kan I kontakte Alltime Travel på tlf. 7015 3232.
Alltime Travels skieksperter kender alt til Åre, skisportsstedets skiløb, boliger og ikke mindst togrejsen, så spørg endelig løs om alt, I søger svar på.

Vi glæder os til at høre fra jer!