Aktiviteter uden ski

Kælkning

Kælkning i Åre er for alle børn og barnlige sjæle og vil med garanti blive en af de sjoveste aftenener på din skiferie i Åre. Du Bergbanans bjergstation får du en lang kælketur end mod Åre Torv. Du kan komme på denne sjove kælketur som har eksisteret siden 1910 i ugerne 52-11 mellem kl. 18.00-20.00. Det er muligt at låne kælke ved Bergbanans dalstation, men du skal selv medbringe hjelm. 

Bowling

På en skiferie til Åre i Sverige, er der masser af andre sjove ting at give sig til end at løbe på ski. Du kan tage hele familien med i Holiday Club Sportsbar som ligeledes har bowlingbaner. Derudover er der mulighed for at kæmpe om en sejr i Playstation, 3-simulator, billard, samt der bliver vist diverse sport på storskærmen. Der er åbent alle ugens dage, så i behøver ikke beslutte jer med det samme hvornår der skal væltes kegler. 

Wellness & Spa

Efter en lang dag på ski, kan benene og ryggen godt være en smule ømme. Der er op til flere steder i Åre du har mulighed for at blive forkælet med massage, wellness og diverse skønhedsbehandlinger. På Copperhill Spa kan du nyde de varme kilder, den skønne panoramaudsigt og masser af luksuriøse skønhedsbehandlinger. Du finder blandt andet varme kilder (indendørs), saunaer, indendørs spa og pool og fitness. Er du på ferie med børn, vil et besøg på Holiday Club bad med garanti være et hit. Holiday Club har alt fra pools, vandløb, vandfald til en 67 m lang vandrutsjebane. Har du mere lyst til at nyde freden og bare slappe af, kan du benytte dig af poolen hvor du har en helt fantastisk udsigt over bjergene.Du har hele 550 m² vand at boltre dig i! Dette er blot nogle af de valgmuligheder du har for at slappe af og forkæle dig selv efter en lang dag på ski.