Om os

Aare by sne

Velkommen til Danmarks største rejseportal for Åre. Siden er for dig, som søger information om Åre eller ønsker at bestille en hytte eller lejlighed i Åre til årets store familieskiferie. Siden drives i samarbejde med Dansk Bilferie. Hos Dansk Bilferie kan du bestille hytter og lejligheder til skiferien i Åre, samt finde information om alt fra pisterne til restauranter, afterski, aktiviteter og priser på liftkort, skileje og skiskole. Vi kender alt til Åre, og vi glæder os til at hjælpe jer med skiferien til Åre.

Finder du ikke den information, du søger, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte Dansk Bilferie på tlf.: 7010 4343 for tips, råd og vejledning om skiferie til Åre. Alternativt kan de kontaktes på e-mail: info@danskbilferie.dk

Ingen kender Åre bedre end Dansk Bilferie. Alle ferierådgivere har besøgt de forskellige hytter og lejligheder i Åre og kender desuden skiområdet bedre end deres egen bukselomme. Alle ferierådgivere er inkarnerede skiløbere og er alle store fans af Åre. Deres store kendskab til Åre gør, at de kan give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning om skiferien.

Vi glæder os til at høre fra dig!