Afterski i Åre

Afterski er og bliver en del af at tage på skiferie, og her er Åre heller ikke nogen undtagelse. Afterski i Åre er live musik og masser af glade mennesker! Du må ikke gå glip af en øl på for eksempel Fjällgården, Bygget eller Verandan, som er tæt pakket, når liftene lukker. Er du på ferie i Åre med mindre børn og søger afterskisteder, som er mindre livlige og mere rolige, er dette også at finde i Åre. Åre er ligeledes et livligt sted at befinde sig i skisæsonen, da der er masser af barer og klubber, hvor det er muligt at få en svingom. På disser klubber er der kendte DJ’s, cover bands og diverse artister, der optræder i løbet af skisæsonen. Nyd en kold øl i solen sammen med dem du holder af, når du er på ferie i Åre! Du kan bestille din skiferie til Åre hos Alltime Travel eller Skiferie.dk, så du ikke går glip af den underholdende afterski!

Verandan Åre

Verandan Åre er kendt for sine dinner-shows og pumpende house aftener. Klubben har nogle excentrisk og underholdende dinner-shows. Her kan I blive underholdt af perfomers, der synger, danser og viser deres akrobatiske evner i bedste burlesque/circus stil. Musikken er en tribute til rock, pop og soul. Verandan Åre har ligeledes en almindelig bar, hvor du kan nyde champagne og lækre cocktails. De bedste aftener er om søndagen, hvor du kan opleve en masse lokale give den op for rock, pop og DJ’s.

Bygget

Kan du lide god musik, går du bestemt ikke galt på Bygget. Denne klub har de bedste internationale DJ’s og top artister som for eksempel Timbuktu, Kllerup, Backyard Babies, Moustache og mange flere. Så når de ældre er gået i seng, kan du være sikker på, at Byggets barer og dansegulv er fyldt! Du finder ligeledes noget for enhver smag, da der er forskellige events. Nedenunder finder du det yngre publikum og det mere hårdtpumpende musik, hvorpå ovenpå er mere schlager (pop).

Fjällgården

På Fjällgården kan du synge og danse lige så tosset, du har lyst til! De lokale hævder, at Fjällgården er det eneste legitime afterski sted i Åre. Det betyder, at stedet altid er proppet med folk i deres skitøj, som er stuvet sammen langs træbordene, hvor der drikkes øl i lange baner og synges med på diverse sange. Fjällgården er kendt for sit terrasse-bar, som har en helt fantastisk udsigt over Åre sø.

Hyddan

Som det eneste sted i Åre, kan du på forhånd booke en privat afterski, hvis I er en gruppe. Hyddan har en god beliggenhed for enden af Stjärnbacken. Det gør det til et nemt stop på din skidag! Udover afterski kan du også bestille simple snacks som hotdogs og vafler. Hyddan er kendt for at servere øl i glas, som er formet som støvler.

Werséns Bar

Werséns Bar er måske den mest centrale beliggende bar i hele Åre. Werséns Bar serverer ligeledes snacks som hamburgers, steaks og pizza. Her finder du det bedste sound system, og klub aftener er alt fra hip hop til jazz, samt internationale DJ’s der gæster baren. Baren er kendt for at være laid-back, og klientellet er ikke kendt for sine vilde udskejelser men mere sin afslappede lounge stil.