Afterski i Åre

Afterski er og bliver en del af at tage på skiferie og her er Åre heller ikke nogen undtagelse. Afterski i Åre er live musik og masser af glade mennesker! Du må ikke gå glip af en øl på for eksempel Fjällgården, Bygget eller Dippan som er tæt pakket når lifterne lukker. Er du på ferie i Åre med mindre børn og søger afterskisteder som er mindre livlige og mere rolige, er dette også at finde i Åre. Åre er ligeledes et livligt sted at befinde sig i skisæsonen, da der er masser af barer og klubber hvor det er muligt at få en svingom. På disser klubber er der kendte DJ’s, cover bands og diverse artister der optræder i løbet af skisæsonen. Nyd en kold øl i solen sammen med dem du holder af når du er på ferie i Åre! 

Dippan

Dippan er kendt for sine dinner-shows og pumpende house aftener. Derudover er Dippan kendt for DJ Nick som regelmæssigt spiller på et crowd af dedikerede fans på klubaftener. Klubben har nogle excentrisk og underholdende dinne-shows, hvor du bliver underholdt af perfomers der synger, danser og viser deres akrobatiske evner i bedste burlesque/circus stil. Musikken er en tribute til rock, pop og soul. Dippan har dog også en almindelig bar, hvor du kan nyde champagne og lækre cocktails. De bedste aftener er om søndagen, hvor du kan opleve en masse lokale give den op for rock, pop og DJ’s.

Bygget

Kan du lide god musik, går du bestemt ikke galt på Bygget. Denne klub har de bedste internationale DJ’s og top artister som for eksempel Timbuktu, Kllerup, Backyard Babies, Moustache og mange flere. Så når de ældre er gået i seng, kan du være sikker på at Byggets barer og dansegulv er fyldt! Du finder ligeledes noget for enhver smag, da der er forskellige events. Om torsdagen er der for eksempel rock aften og weekendens karaoke er som regel også et hit. Nedenunder finder du det yngre publikum og det mere hårdtpumpende musik, hvorpå ovenpå er mere schlager (pop). 

Fjällgården

På Fjällgården kan du synge og danse lige så tosset du har lyst til! De lokale hævder at Fjällgården er det eneste legitime afterski sted i Åre, hvilket betyder at stedet altid er proppet med folk i deres skitøj som er stuvet sammen langs træbordene hvor der drikkes øl i lange baner og synges med på diverse sange. Fjällgården er kendt for sit terrasse-bar som har en helt fantastisk udsigt over Åre sø.

Hyddan

Som det eneste sted i Åre, kan du på forhånd booke en privat afterski, hvis I er en gruppe. Hyddan har en god beliggenhed på Stjärnbacken, hvilket gør det til et nemt stop på din skidag. Udover afterski kan du også bestille simple snacks som hot dogs og vafler. Hyddan er kendt for at servere øl i glas som er formet som støvler.

Wersen:s Bar

Wersen:s Bar er måske den mest centrale beliggende bar i hele Åre og serverer ligeledes snacks som hamburgers, steaks og pizza. Her finder du ligeledes det bedste sound syste og klub aftener er alt fra hip hop til jazz, samt internationale DJ’s der gæster baren. Baren er kendt for at være laid-back og klientellet er ikke kendt for sine vilde udskejelser men mere sin afslappede lounge stil.